Referanslarımız

IDataEngine

Müşteri Yorumlarımız

Nilay İlaslan

SAP Business Analyst

Eczacıbaşı

IDATAENGINE kokpiti ile birlikte SAP de bulunan verilerimizi farklı uygulamaların database ine kolay bir şekilde aktarma imkanını sağladı. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde SAP de bulunan tablo ve işlem kodlarını belirli periyot ve varyantlarla diğer sistemlere ileterek raporlama sistemi kurabildik.

YUSUF ÇİFTLER

Information Systems Director

Tosyalı Holding

SAP den dış ortamlara veri aktarımını sağlamak için her işlemde web servis yazma zorunluluğumuz vardı, bu ihtiyacı karşılayacak SAP üzerinde entegre bir çözüm arayışında iken iDataEngine ile karşılaştık.

SAP sistemimizden dışarıya veri aktarımını kolay ve güvenilir bir şekilde sağlamamıza olanak tanıyan etkili bir uygulama olduğunu tecrube ettik. Hazır uygulama ve fonksiyonları çok kısa sürede web servise dönüştürebiliyoruz. Teşekkürler iDataEngine.

Recep Üstündağ

ERP Business Applications Manager

Erciyes Anadolu Holding

Mağazacılık yapımız gereği 15 bölge bayisi ve 2000 civarında perakende mağazacılık yapısında bu firmalar kendi kullanmış oldukları programa aktarımlarını XML dosyaları ile gerçekleştiryorlarken sistemsel olarak yoğunluk oluşturmakta idi. Ancak IDATAENGINE ile vermiş olduğumuz URL adresleri ile çok hızlı sistemlerimizi yormadan veri aktarımı gerçekleştirebiliyorlar. Kendi  grup firmalarımız third parti yazılımları için veri aktarım konusunda da servis URL adreslerinden çok rahat bir veri akışı sağlayabilmekteyiz. Diğer bir yöntemle SQL tabanında veri alıp raporlamalarımızda çok büyük kolaylık sağladı. Ayrıca mail gönderme imkanı ile hem grup içi hemde grup dışı firma yönetecilerine SAP üzerindeki istenilen raporu istenilen formatta mail ile yönlendirmeyi sistemlerimizi yormadan gerçekleştirebilmekteyiz. Bu işlemlerin tamamının hazırlanması herhangi bir yazılım desteğine gerek olmaksızın birkaç dakika içerisinde gerçekleştirilebiliyor.

Eren Seyrek

SAP Software Systems Senior Expert

Nurol Holding

Nurol Holding olarak bir çok Non-SAP uygulama ile entegre oluyoruz. iDataEngine öncesinde bu entegrasyonlarımızı sağlıklı bir şekilde yapamıyorduk.

Özellikle MFiles entegrasyonlarımızdaki tüm sorunları iDataEngine ile hızlıca çözdük. Test ve geliştirme sürelerimizi %90 oranında azalttık.

Ayrıca muhasebe departmanımızın yıllık hazırladığı muavin raporlarını tek tuşla hazırla hale geldik. iDataEngine ekibine teşekkür ederiz.

GovernId

Static overlay
Hatice Cakir, MSc
Medical Science Liaison

GovernID ile LivePharma Medikal Estetik işletmemiz, bireylerin kişisel bilgilerinin gizliliğini koruyan mevzuata uygun olarak müşteri verilerini zahmetsizce toplayabilir. Uzun dokümantasyon ihtiyacını ortadan kaldırarak bize çok fazla zaman ve emek tasarrufu sağladı. Ekibin bu uygulamayı geliştirmedeki ve uzmanlıklarını bize sağlamadaki sıkı çalışmasını takdir ediyoruz.

Static overlay
Ogan Ibrisim, KindyROO
General Manager

KindyROO olarak Türkiye'nin birçok şehrinde birçok merkezi bulunan, sektörümüzdeki hiçbir modele benzemeyen özgün bir sisteme sahip, bu nedenle uzmanlaşmış ve kişiye özel hizmetlere ihtiyaç duyan bir erken çocuk gelişimi zinciriyiz.
GovernID'i tavsiye üzerine bulduk ve onlarla ilk tanıştığımızda sistemimizi ve ihtiyaçlarımızı anlatmaya çalıştık. Sabırla dinlediler, tam olarak neye ihtiyacımız olduğunu anladılar ve süreç boyunca markamız ve hukuk departmanımızla defalarca iletişime geçtiler. Her ihtiyacımızı karşılayan muhteşem bir program sundular.

Static overlay
Fatih Özcan, Galatasaray S.K.
CIO

Halihazırda kurumsal iletişim halinde olduğumuz ve mevcut iletişim yöntemlerimizle iletişim kurmayı hedeflediğimiz destekçilerimiz, üyelerimiz ve iş ortaklarımızla güvenli bir şekilde iletişim kurmak için GovernID çözümlerini kullanıyoruz.
GovernID, dijital iletişim teknolojileri aracılığıyla paydaşlarımızla iletişim kurmadan önce gerekli yasal izinlerin alınması sürecini kolaylaştırarak süreç yönetimini çok daha kolay hale getiriyor.

Workcube

Static overlay

Ev ve işyerleri için güvenlik çözümleri sunan Türkiye'nin lider elektronik güvenlik firması Pronet Workcube ile yüzbinlerce abonenin yönetimini kolaylıkla yapmaktadır.

Static overlay

Türkiye'nin önemli gıda zincirlerinden biri olan Malatya Pazarı, onlarca şubesini yönetirken Workcube'ü kullanmaktadır.

Static overlay

Akkim Yapı Kimyasalları A.Ş. endüstriyel ve bireysel kullanım amaçlı yapıştırıcılar, poliüretan dolgu ve montaj köpükleri, derz dolgu silikon ve mastikleri ile teknik aerosoller alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olmasının IT ve Sistem alt yapısında Workcube'ü kullanmaktadır.

Static overlay

Ayakkabı sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Sportek Ayakkabıcılık tarafından 2005 yılında temelleri atılan Türkiye’nin çocuklara özel tek ayakkabı markasının da tercihi uçtan uca çözümler sunan Workcube.

Static overlay

Pandemi döneminin en önemli trend topic markası ve Türkiye'nin en köklü kozmetik şirketi Eyip Sabri Tuncer beklenmedik durumları yönetirken Workcube'in esnekliği, ölçeğinin rahat artması ve web tabanlı olmasından faydalanıyor.

Arute Solutions

Static overlay

Akbank Cash+ ürününü Günlük Şube ve ATM Nakit Optimizasyonu için ve Nakit Dağıtımı, Günlük Optimal Rotalama için CITRouting+ ürününü kullanmaktadır.

Akbank Türkiye’de 5000 ATM ve 700 Şube ağına sahiptir.

Static overlay

TEB Cash+ ürününü ATM ağı için kullanmaktadır.

TEB Türkiye’de 1700 ATM ve 500 şube ağına sahiptir.

Static overlay

Tuborg Routing+ ürününü satış rota optimizasyonu ve GeoAnalytics+ servislerimizi lokasyon analizi için kullanmaktadır.